ProcesCoach    

proces-coach.dk © 2012

Telefon: 22 87 87 16 Email: proces-coach.dk 

ProcesCoach rådgiver om erhvervsrelateret forandrings- og udviklingsarbejde, og designer og faciliterer forandringsprocesser for individer, grupper, organisationer og virksomheder.

Min force er at lede kreative og fremadrettede processer og hjælpe organisationer med at udvikle sig. Jeg skaber rum for dialog på tværs af hierarkier og faggrænser.

Jeg skaber et anerkendende, nysgerrigt og refleksivt læringsrum, hvor deltagerne oplever en syntese mellem teori og praksis på en måde så det bliver vedkommende for både den enkelte og gruppen. 

Jeg er god til at interagere med kursisterne og stille skarpt på, hvad den enkelte og gruppen har brug for at komme videre i læringsprocessen.

De udfordringer organisationer står over for i dag fordrer at medarbejdere og organisationer er i stand til at handle reflekteret, anerkendende og nysgerrigt.

Jeg faciliterer de vigtige dialoger og processer der skal til for at organisationen flytter sig frem til bæredygtige løsninger. Løsninger der ikke kun skal findes i topledelsen men også i samspil og dialog med medarbejdere, brugere, kunder og samarbejdspartnere.

Statement »

Have fokus på det der virker